Suomalainen Finn-Bois on innovatiivinen sopimusvalmistaja, joka on joustava ja valmiina täyttämään asiakaskohtaiset vaatimukset. Jatkamme Rantasalmella perinteikästä, jo1946 alkanutta hirsirakentamisperinnettä.

Finn-Bois in Finland is an innovative contract manufacturer that is flexible and ready to meet customer-specific requirements. In Rantasalmi, we will continue the traditional log construction tradition that started in 1946.

Top

VASTUULLISESTI TOIMIEN JA LUONTOA YMMÄRTÄEN

Finn-Bois on suomalainen teknologiayritys, joka valmistaa ja toimittaa laadukkaita ja innovatiivisia hirsitaloja, huviloita ja saunoja sekä kotimaahan että vientimarkkinoille. Yrityksen toiminnan ytimessä ovat yksilölliset laatuhirsitalot, jotka huomioivat asiakkaan toiveet ja vaatimukset tähdäten laadukkaaseen lopputuotteeseen ja tyytyväiseen asiakaskokemukseen. Finn-Bois on sitoutunut jatkuvan tuotekehitystyön ja pitkäaikainen osaamisen kehittämisen kautta tarjoamaan yksilöllisiä laatuhirsitaloratkaisuja.

VASTUULLISUUDEN PERIAATTEET

Finn-Bois sitoutuu vastuullisuuteen kaikissa toimintansa vaiheissa. Yritys kehittää toimintaansa vastuullisuus keskiössä, mikä kattaa niin ympäristö- kuin yhteiskuntavastuunkin.

YMPÄRISTÖVASTUU

Finn-Bois huolehtii ympäristöstä hyödyntämällä ympäristöystävällistä energiaa, hyödyntämällä tuotannon sivuvirrat sekä minimoimalla tuotantoprosessinsa ympäristövaikutukset. Hirsitalo on ympäristöystävällinen valinta, sillä hirsi sitoo tehokkaasti hiilidioksidia. Suomessa hirsirakennuksen yhteen kuutiometriin varastoituu keskimäärin 518 kiloa hiilidioksidia, mikä tekee hirsirakennuksista merkittäviä hiilivarastoja. Esimerkiksi 150 m² hirsiomakotitalo sitoo noin 30 000 kiloa hiilidioksidia, mikä kompensoi käytännössä esim. perheen polttomoottoriauton käytön noin 15 vuoden ajalta.

SOSIAALINEN VASTUU

Finn-Bois huolehtii työntekijöistään ja kantaa vastuuta heidän hyvinvoinnistaan. Yritys pyrkii luomaan pitkäaikaisia ja kestäviä asiakassuhteita niin loppuasiakkaisiin, toimittajiin kuin yhteistyökumppaneihin. Finn-Bois toimii paikallisen yhteisön tukemiseksi ja pyrkii edistämään hyvinvointia tarjoamalla turvallisia ja terveellisiä asumisratkaisuja.

TALOUDELLINEN VASTUU

Finn-Bois huolehtii yhteiskunnallisista velvoitteistaan ja pyrkii toimimaan kestävästi sekä kannattavasti, varmistaen yrityksen pitkän aikavälin menestymisen ja kasvun. Yritys investoi jatkuvasti tuotekehitykseen ja innovaatioihin, jotta se voi tarjota asiakkailleen parhaita mahdollisia asumis- ja vapaa-ajan ratkaisuja. Finn-Bois toiminta tukee myös paikallista taloutta työllistämällä ja käyttämällä kotimaista puuraaka-ainetta.

Puustoon, maaperään ja puutuotteisiin sitoutuva hiilen määrä. Lähde: Luke / Tilastokeskus

TULEVAISUUS

Finn-Bois on sitoutunut kehittämään toimintaansa vastuullisesti ja kestävästi. Yritys pyrkii jatkuvasti kehittämään vastuullista toimintaansa, tukemaan yhteisöään ja varmistamaan taloudellisen menestyksensä. Tulevaisuudessa Finn-Bois jatkaa investointeja kestävään kehitykseen, innovaatioihin ja asiakastyytyväisyyteen, jotta se voi edelleen edistää kestävää puurakentamista Suomessa ja kansainvälisesti.

Finn-Bois auttoi paljon kun teimme ensimmäisiä suunnitelmia rakennusten maisemaan sijoittelusta sekä pohjaratkaisuista.

Finn-Bois auttoi paljon kun teimme ensimmäisiä suunnitelmia rakennusten maisemaan sijoittelusta sekä pohjaratkaisuista. Myöhemmin saimme apua hyvän pystytysporukan löytämisessä ja tehtaan edustaja seurasi jatkuvasti rakennustöiden edistymistä ja raportoi meille kun emme olleet itse paikalla.

Toimituksessa ei ilmennyt puutteita ja laatu oli erittäin hyvää. Olemme todella tyytyväisiä.

Finn-Bois oy toimitti meille itse suunnittelemamme, pohjapinta-alaltaan 100m2, kaksikerroksisen vapaa-ajan asunnon. Kokonaisvertailussa kolmen tarjouksen väliltä valitsimme Finn-Boisin tarjouksen. Toimituksessa ei ilmennyt puutteita ja laatu oli erittäin hyvää. Olemme todella tyytyväisiä. Lisäksi Finn-Boisin kautta tuli myös ikkunat ja ovet. Heidän apunsa ja kokemuksensa valinnoissa oli tärkeää. Kun ikkuna/ovi-toimittajalle sattui siihen aikaan toiminnallisia vaikeuksia (tuotteet olivat kuitenkin erinomaisia) Finn-Bois oli korvaamaton apu asioiden hoitamisessa.

Toimitukset aikataulussa ja laatu moitteeton.

Olen pystyttänyt kaksi Finn-Bois saunaa, yhden mökin ja laajennuksen vanhaan kesämökkiin. Toimitukset aikataulussa ja laatu moitteeton. Mökkien ja saunojen suunnittelussa asiakkaan toiveet toteutuu.

Hyvä ja joustava palvelu!

Talo ja toimitus räätälöity juuri tarpeemme mukaan. Hyvä ja joustava palvelu.