Suomalainen Finn-Bois on innovatiivinen sopimusvalmistaja, joka on joustava ja valmiina täyttämään asiakaskohtaiset vaatimukset. Jatkamme Rantasalmella perinteikästä, jo1946 alkanutta hirsirakentamisperinnettä.

Finn-Bois in Finland is an innovative contract manufacturer that is flexible and ready to meet customer-specific requirements. In Rantasalmi, we will continue the traditional log construction tradition that started in 1946.

Top

FINN-BOIS

Finn-Bois perustettiin vuonna 2007 suomalais-ranskalaisena yhteisyrityksenä vastaamaan Keski-Euroopan ja Japanin markkinoiden jatkuvasti kehittyviä teknisiä ja laadullisia vaatimuksia. Muistoksi ranskalaisajoista on jäänyt, yrityksen nimen lisäksi (”bois” = puu, metsä) samat tiukat laatukriteerit, joiden perustalle yritys aikanaan perustettiin. Jatkamme Rantasalmen alueella perinteikästä, jo 1946 alkanutta hirsirakentamisperinnettä.

Vientimarkkinoilla hiotun ensiluokkaisen laadun ja toimintakulttuurin olemme siirtäneet myös kotimaan hirsirakentamisen kohteisiin. Me jos joku tiedämme mitä tarkoittaa oman tuotannon virheettömyys, tuotteiden laatu sekä toimitusaikojen noudattaminen käytännön tasolla. Voimme ylpeydellä sanoa, että Finn-Bois tekee markkinoiden parasta laatua.

Nykyisin yritys on täysin suomalaisomistuksessa ja toimintaa on viime vuosina laajennettu kotimaan markkinoille. Tehokkaan tuotanto-orientoituneen organisaatiomme toimintaperiaatteita ovat jatkuva kehittäminen, joustava tuotanto ja tarkat toimitukset. Pääosalla ammattitaitoisesta henkilöstöstämme on vähintään 20 vuoden kokemus vaativien hirsirakennusten toteuttamisesta. Historiamme aikana olemme toimittaneet satojatuhansia metrejä hirttä erilaisiin rakennuksiin vuosien varrella. Tyytyväiset asiakkaat ja heidän suosituksensa ovat kautta aikojen olleet parhaita myyntikanaviamme.

Finn-Bois-hirsitalot valmistetaan pääosin asiakkaiden omien räätälöityjen mallien ja toimitussisältöjen mukaan. Suosituimmista malleistamme löydätte esimerkkejä näiltä verkkosivulta.

AAA-logo-2024-FI

Finn-Bois auttoi paljon kun teimme ensimmäisiä suunnitelmia rakennusten maisemaan sijoittelusta sekä pohjaratkaisuista.

Finn-Bois auttoi paljon kun teimme ensimmäisiä suunnitelmia rakennusten maisemaan sijoittelusta sekä pohjaratkaisuista. Myöhemmin saimme apua hyvän pystytysporukan löytämisessä ja tehtaan edustaja seurasi jatkuvasti rakennustöiden edistymistä ja raportoi meille kun emme olleet itse paikalla.

Toimituksessa ei ilmennyt puutteita ja laatu oli erittäin hyvää. Olemme todella tyytyväisiä.

Finn-Bois oy toimitti meille itse suunnittelemamme, pohjapinta-alaltaan 100m2, kaksikerroksisen vapaa-ajan asunnon. Kokonaisvertailussa kolmen tarjouksen väliltä valitsimme Finn-Boisin tarjouksen. Toimituksessa ei ilmennyt puutteita ja laatu oli erittäin hyvää. Olemme todella tyytyväisiä. Lisäksi Finn-Boisin kautta tuli myös ikkunat ja ovet. Heidän apunsa ja kokemuksensa valinnoissa oli tärkeää. Kun ikkuna/ovi-toimittajalle sattui siihen aikaan toiminnallisia vaikeuksia (tuotteet olivat kuitenkin erinomaisia) Finn-Bois oli korvaamaton apu asioiden hoitamisessa.

Toimitukset aikataulussa ja laatu moitteeton.

Olen pystyttänyt kaksi Finn-Bois saunaa, yhden mökin ja laajennuksen vanhaan kesämökkiin. Toimitukset aikataulussa ja laatu moitteeton. Mökkien ja saunojen suunnittelussa asiakkaan toiveet toteutuu.

Hyvä ja joustava palvelu!

Talo ja toimitus räätälöity juuri tarpeemme mukaan. Hyvä ja joustava palvelu.